Du är här:   Kundservice
  |  Logga in

 

Kundservice

Återförsäljare klicka här.F A Q
Hur gör jag en reklamation?
Vill du göra en reklamation, kontakta den tidning du saknar.


Orsakar vädret störningar?

Vid svåra väderförhållanden, som stark blåst, snö och halka är det ibland svårt för våra tidningsdistributörer att ta sig fram i trafiken. Underlätta gärna för dem genom att se till så att framkomligheten vid din postlåda är så bra som möjligt. Skotta och sanda gärna vid behov.


Är din postlåda/brevinkast tydligt märkt?
Syns ditt namn tydligt på postlådan/brevinkast? Håll koll på det, så underlättar du arbetet för tidningsdistributören. Märkningen skall sitta på framsidan av postlådan.


Hur ska man märka sin postlåda?
På postlådan bör det finnas en namnskylt som är minst 200 x 25 mm stor med namn och adress. Det är viktigt att namnen på den som abonnerar på tidningen finns angivet på postlådan, samt att även eventuella företagsnamn finns angivna på postlådan.


Har du angivit rätt adress till tidningen?
Det är viktigt att tidningen och vi har korrekta och exakta adressuppgifter för att du ska få din tidning levererad. Om du bor i lägenhet är det bra om du meddelar ditt lägenhetsnummer. Kontakta vårt kundcenter eller din tidning så hjälper de dig.


Är din port låst?
Om porten till hyreshuset där du bor är låst, kan tidningsdistributören inte komma in med din tidning. Då lämnas tidningen oftast utanför dörren istället. Kontakta då gärna din hyresvärd för att säkerställa att tidningsdistributören kan komma in på morgonen.


Får du din tidning med PostNord?
Om din tidning levereras av PostNords brevbärare kan det innebära att din tidning inte delas ut samma dag som tidningen är daterad. Tidningstjänst använder ibland PostNords bilar men informationen ovan gäller inte för TAB.


Har du veckolåda?
Har du en stor postlåda, s k veckolåda, finns det risk att din tidning har fastnat i ”locket” på lådan.


Var skall min sommarlåda placeras?

Postlådan skall placeras vid närmaste befintliga lådsamling. Fråga gärna PostNords brevbärare. Glöm inte att tydligt märka lådan med namn och adress.


Vem ansvarar för att hålla rent framför postlådan?
Fastighetsägaren ansvarar för att skotta så att tidningsdistributören kan nå postlådan från sitt fordon. Är det oframkomligt delas tidningen ej ut. Tidningen kan då bli utdelad nästkommande dag. Tänk även på att klippa ev häck så att utdelning av din tidning kan gå lätt och smidigt.