Du är här:   Kundservice > Återförsäljare
  |  Logga in

 

Minimera

Information till våra återförsäljare

Som återförsäljare av morgontidningar har du full returrätt för de tidningar du ej sålt. Du betalar endast för de tidningar du säljer, resterande rapporterar du enkelt via webbtjänsten www.returer.se Utförlig information om rapporteringen finns på webbsidan www.returer.se.

 

Preserv

Preserv är ett samarbete mellan Sveriges leverantörer. När du vill starta som återförsäljare vänder du dig till Preserv som hjälper dig att starta leveranser av morgontidingar, kvällstidningar, veckotidningar samt utländsk press. Preserv samordnar så att du har samma kundnummer och inloggningskoder till de olika webbtjänsterna. Du vänder dig även till Preserv om du skall ändra dina kunduppgifter. Exempelvis vid nytt organisationsnummer efter en bolagsändring.

 

Mer utförlig information om Preserv:s tjänster hittar du på www.preserv.se.

 

Övriga produkter

Som övriga produkter menar vi produkter som tidningen Travronden, V75 Guiden, ATL, ATG’s gratisprogram, kampanjmaterial från ATG & Svenska Spel mfl.
Dessa produkter samdistribueras med morgontidningarna, men den kundtjänst du ska vända dig till i alla ärenden angående dessa produkter är utgivarens kundtjänst. Är ni osäkra på vem du ska vända dig till så finns information om utgivaren intill streckkoden på tidningen/försändelsen.

 

Värdefulla telefonnummer och mailadresser

Interpress 0200-88 88 00 kundservice@interpress.se
Tidsam 020-57 56 55
ATG 020-65 65 00
Svenska Spel 020-78 83 55